<< назад

Оглас од град

Vikendica vo Dojran


објавено на: 03-06-08 , 19:17
    
цена : 0.00 MKD категориja: Викенд куќи и становиViekndica od 120 m2 vo Star Dojran so odlicen pogled na ezero.
телефонски број : 071238418

прати имейл на продавача

прати на пријател


повеќе од истата категориja

<< претходна страна

СЛЕДНИ РЕЗУЛТАТИ
HACKED BY system32
HACKED BY system32
Ohrid apartmani turizam smest
Ohrid izdavam apartmani vo nova zgrada so po dve sobi za 4 lica i
Apartmani i Sobi
Izdavame apartmani i sobi vo blizina na plazite Elesec i Lagadin
PESTANI NOVI APARTMANI NA SAMI
Se izdavaat vo naselba Pestani na samiot breg na ohridskoto e eze
Apartmani vo Ohrid ,,,
Izdavame komplet opremeni sobi i apartmani vo Ohrid vo nlizina na
Smestaj vo centarot na gradot-
Izdavam dvokrevetni i trokrevetni sobi so posebno kupatilo,kunja


ОГЛАСИТЕ ПО КАТЕГОРИИ
 
ДРУГИ ОГЛАСИ ОД КОРИСНИКОТ
Kuka od 120m2 vo Star Dojran
Gradena e 1990 godina. Lanskata godina e obnovena fasadata. Kuka
Vikendica od 120m2 vo Star Dojran
Vikendica od 120m2 vo Star Dojran, dve kupatila, dve terasi, dvor
Kuka vo Star Dojran
Vikend kuka vo Star Dojran 120m2, dvospratna do dve tersasi i dve
Како да продаваме подобро во bitpazar.com.mk

Наслов:
Насловот треба јасно, точно и кратко да го опишува вашиот предмет, што го продавате, околу 4-5 збора се оптималната должина. Насловот треба да го грабне потенцијалниот купувач и да го натера да кликне на вашата објава и да го прочита останатиот текст.

Опис:
Описот ја доизградува сликата за вашиот продукт, соответно треба да биде, колку може, подетален. Напишете колку знаете за продуктот, и исто така не двоумете се да ги додадете оригиналните спецификации. Добра тактика е, да додадете лична информација за тоа кое продавате. На пример, ако продавате мобилен телефон, можете да кажете дека сте добиле нов модел на роденден и затоа го продавате тој. Исто така, бидете искрени, вреди.

Слика:
Една слика кажува повеќе од 1000 зборови. Ако имате можност, ставете слики од вашиот продукт. Дури и да не се слики од самиот продукт кој што го продавате, слики од производителот се исто така корисни. Објавите со слики се гледаат до 6 пати повеќе од останатите.

Цена:
Ставете цена, за да ги ориентирате потенцијалните купувачи колку очекувате за продуктот.